Omegnen

DER ER EN DEJLIG HAVN MED MASSER AF SEJLBÅDE SAMT ADSKILLIGE RESTAURANTER.

DER ER EN DEJLIG STRANDPROMENADE OG SELVE BYEN ER GANSKE CHARMERENDE.

 

Byen  La Londe  ligger meget  centralt  på kysten og kun få  kilometer til motorvejen. Der er rige indkøbsmuligheder af enhver art, samt adskillige restauranter, hvis man ikke selv ønsker at kokkerere.
Der er 5 meget  skønne familie venlige strande  med  de fineste bademuligheder  i  nærområdet, men  kysten  ved middelhavet er  en natur-attraktion i sig selv. Så det at finde en strand er aldrig noget problem.

 

 

Provence byder på så utroligt mange oplevelsesmuligheder, at man kan holde den ene ferie – sommerferie – påskeferie – efterårsferie og al anden form for ferie, hele året, gang på gang. Der er mange skønne kyst-byer Nice, Monaco, Menton, St Tropez, Port Grimaud, Cavalaire, Hyeres, Toulon, Sanary Sur Mer, Bandol, Marseilles osv. Bare for at nævne nogle af de større byer. I baglandet findes både større og mindre rigtige maleriske provencalske landsbyer, som hver især er sin egen attraktion. Provence byder  på ca. 300 solskinsdage om året. Og selv da vi var der i november, havde vi dage med over 20 graders varme.

 

 

Provence og Frankrig i det hele taget giver jo også muligheder for mange skønne kulinariske oplevelser, hvad enten det drejer sig om besøg på restaurant, eller om man selv føler sig inspireret til at være mesterkok. Udbudet af friske grøntsager og alle andre madvarer, så vel på marked, som i butikker er så utroligt mangfoldigt, at det er svært ikke at lade sig inspirere til udfoldelse på dette felt. Dertil hører naturligvis Vin. Der er rigtigt mange virkeligt gode vinbønder / vinslotte i området, som det er værd at aflægge besøg. Alle er meget gæstfrie, og man skal selvfølgelig smage deres forskellige vine, røde såvel som hvide og rosè ikke at forglemme. Rosévin er den foretrukne vin, som drikkes om sommeren. Men det står os danskere frit for at gøre et andet valg.

 

 

I La Londe ligger også alle tiders 18 hullers golfbane, hvis man ønsker at spille golf. Banen er designet af Hawtree og hedder Golf de Valcros og er meget afvekslende, så motion, ud over udflugter, er absolut inden for rækkevidde. Man kan i øvrigt fra huset, når man ser ud over dalen, se ned til golfbanen. Og fra den øvre terrasse er der udsyn over bakkerne og middelhavet. Dertil findes adskillige andre golfbaner i området, hvis man vil prøve flere. 

 

 

I øvrigt skal det nævnes, at grundet husets høje beliggenhed, samt at det er tæt på kysten, trækker der ofte dejlige kølige vinde ind om sommeren, men ellers kan man hurtigt benytte sig af enklavens gode swimmingpool. Poolen er ikke offentlig, men kan kun benyttes af grundejerforeningens husejere eller dennes lejere, da det er et lukket område. 

Dette er bare nogle generelle facts, men vi ligger inde med adskillige andre informationer, som vi gerne deler ud af.

 

 

English  Deutch  France

Til forsiden

 

Villaen

Swimmingpoolen

Golfbanen

Omegnen

Mad og vin

Sightseeing

Inventarliste

Priser og booking

Kort

Links

Hvem er vi